Szolgáltatások, termékek

Működésünk fő szempontja, hogy megértsük az ügyfelek igényeit és a távközlési piaci változásokat és ezeket magas szinten és minőségben szolgáljuk ki megoldásainkkal. Emellett továbbra is szolgáltatásaink meghatározó részét képezik a villamos energia iparághoz szorosan kapcsolódó rendszerérdekű távközlési tevékenységek, továbbá a kormányzati célú távközlési hálózat biztosítása.

Társaságunk kimagaslóan nagy megbízhatóságú passzív optikai gerinchálózattal rendelkezik. Az optikai hálózat nagy rendelkezésre állását a távvezeték védővezetőiben (OPGW) található fényvezető szálak biztosítják, melyek az országos villamos-ipari átviteli rendszer nyomvonalához igazodnak.

A WDM technológiák széleskörű felhasználása terén az MVM NET Zrt. az ország élvonalába tartozik. Az elsők között valósította meg WDM hálózatában a Lambda Switching támogatást, a 40G és 100G sebességű Ethernet szolgáltatások bevezetését.

Az MVM NET Zrt. IP/MPLS hálózatai jellemzően a „Seamless MPLS” technológiára épülnek, kiterjesztve az MPLS nyújtotta előnyöket az utolsó végponti eszközig. Az NTG hálózat tervezése kapcsán már szempont volt a natív IPv6 támogatás, felkészülve ezzel a jövő kihívásaira.